icon-arrow-right
HomeRon Frazer & Karst Nieboer

Even voorstellen: Karst Nieboer & Ron Frazer

Sinds 1 juni heeft Volker Stevin Materieel (VSM) een 3-koppige directie, bestaande uit Dick van de Laar, Karst Nieboer en Ron Frazer. Een aantal van jullie kennen Karst en Ron wellicht al n.a.v. eerdere contacten met VolkerWessels Bouwmaterieel. Omdat veel collega’s binnen VSM Karst en/of Ron nog niet ontmoet hebben, stellen ze zich in deze nieuwsbrief graag even kort voor: 

Karst Nieboer Ron Frazer

Wie zijn Karst en Ron?

Karst Nieboer is 57 jaar. Samen met zijn vrouw Ellen heeft hij een gezin met drie volwassen zonen. Zij wonen in het prachtige Nijverdal, een mooi plekje in de streek Salland.

Ron Frazer is 46 jaar en samen met zijn vrouw Renate heeft hij 3 jonge zonen. Het jonge gezin woont in Enter, een plaatsje aan de Regge in het westen van Twente. Beide mannen zijn sportief en lopen graag hard en deden met regelmaat mee aan o.a. hardloopruns samen met collega’s van BVGO. 

Innovatie in de bouw

Zowel Ron als Karst hebben door hun jarenlange ervaring als directeur bij VolkerWessels Bouwmaterieel de nodige kennis en interesse voor innovatie in de bouw. Zij willen het verschil maken en dragen uit dat VolkerWessels Bouwmaterieel allesbehalve een traditionele materieeldienst is. Data, digitalisering, automatiseren en BIM zijn hierin belangrijk. “Wij zijn een logistieke dienstverlener en ontzorgen de aannemer zoveel mogelijk. Hierdoor kan de aannemer zich focussen op dat waar hij goed in is, namelijk bouwen. Dit doen wij met berokken en gedreven collega’s. Onze manier van werken wordt door een aantal kernwaarden in onze organisatie verankerd. Wij zijn verbindend, vernieuwend, ondernemend en duurzaam. Kernwaarden die wij graag in de samenwerking met VSM meenemen”, aldus Karst en Ron. 

Samenwerking

Beide heren zijn enthousiast over de samenwerking met VSM, die sinds 1 juni een grote vlucht neemt. Er zijn zoveel kansen en synergie mogelijkheden, dit kan je niet naast je neerleggen. Door samen op een vernieuwende, ondernemende én duurzame manier aan de slag te gaan en te zorgen voor onderscheidend vermogen, creëren we meerwaarde voor de klant. Zo kan men niet om ons heen. Een mooi voorbeeld hiervan is het uitbreiden en optimaliseren van de Bouwhub op diverse plaatsen in Nederland. De VolkerWessels slogan ‘maak morgen mogelijk’ wordt hier werkelijkheid: het concept Bouwhub zorgt voor een belangrijke verbetering van de binnenstedelijke bouwlogisitiek. Ook het concept Morgen Wonen, waarbij het casco van 2 huizen in 1 dag gebouwd wordt, kan door middel van de samenwerking op logistiek vlak (denk o.a. aan transport, rupskranen etc.) verder geoptimaliseerd worden. Er is veel te doen en er is veel mogelijk met z’n allen. Laten we kennis delen en er met elkaar iets moois van maken!

+